Follabloggen

Velkommen til min blogg

Pinsetankar

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - mandag 20. mai , 2024
Det er mange tankar som melder seg. Det er mai og vår, varme dagar og kaldare innimellom. Det er ganske tørt. Vi må passe på og vatne det vi plantar ut. 
Våren kom brått. Skogen står grøn og frisk. Gauken gjel, ropar ut sitt ko-ko. Høyrde han også oppe i fjellet i dag då vi var på tur opp på ei seter.

Midt opp i at det er vår er det pinse. Ordet tyder "femtiande" får vi vite. Det tyder femtiande etter påskedag. Jesus stod opp påskedag. Han hadde lova læresveinane at han ville sende Talsmannen. Ti dagar etter at han steig opp til sin Far i himmelen. kom Anden. No er Anden overalt på jorda.Tilgjengeleg.
Anden forkynner Jesus. Han vil fylle oss med sin fred om vi slepper han til.

Livet på jorda er både åndeleg og fysisk. Vi er lever i jordiske kår medan vi er her på jorda. Vi kan glede oss over skaparverket ein vakker vårdag med nytt liv rundt oss. Men vi veit vel at det er mangt som hender og ikkje alt er godt i oss og omkring oss. Gud sende sin hjelpar og han er tilgjengeleg for alle som tek i mot.

Legg igjen en kommentar

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Follabloggen" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.