Kulde

Det er vinter. Idag tidleg viste gradestokken -7. Kaldare skal det visst bli. Kaldaste på 1000 år. Eg fyrer kvar dag og reknar med å ha nok ved til vårs. Her er inga varmepumpe i huset, og det er vel heller ikkje noka hjelp i viss temperaturen ligg rundt  – 20. Det vert vel rift om turane til Kanariøyane og andre stader med mildare verlag. Eg har ikkje slike planar. Skal det vere nokon vits i, må ein vere der i 3 månader, minst! Kan det vere prognosane om kald vinter som får kronprinsen med familie til å reise frå landet i to månader? Det er best å halde seg ved teltet og legge i ovnen.  Får heller ikkje ferdig badet i kjellaren viss eg skal ligge og dra meg på ei strand i sør ein stad.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *