«What did you learn at school today..»

24. november 

Kvar dag kan ha si meining, sjølv om det ikkje har hendt så mykje.  Det kunne vere eit nyttig spørsmål å stille: Kva lærte eg denne dagen ?

Jau, eg lærte noko som eg eg skulle ha lært då eg/vi for første gong fyrte i omnen  i stova.  Elementært: Lese bruksrettleiinga! Det har gått bra, men det kunne ha gått endå betre viss ein hadde sett seg betre inn i prosedyren ved opptenning og vedlikehald av varmen. Ein gammaldags vedomn er ikkje det same som ein moderne reintbrennande omn.

Det heile begynte med noko anna prosaisk vekomande bruksrettleinga til  ei anna innretning vi har i huset. Vi har nemleg samla alle bruksrettleiingane i ein perm. Eg har aldri vore flink til å studere bruksrettleiingar sjølv om eg samlar på dei. No har eg lært at slike rettleingar kan vere nyttige.

No er det forresten ikkje meir plass til ved inne i vedahuset etter at eg køyrde og henta resten av eit lad som stod ute.

Første julekakene er «i boks», dei obligatoriske silkekakene som meir treffande heiter sjakkruter. Elles vart det ein tur i kveldinga med hovudlykt. Skifta forresten batteri på fleire hovudlykter.

I dag har eg ikkje tenkt så mange djupe tankar. Har kanskje heft meg mest  med meir prosaiske kvardagsting.

Den store stjerna av papir som skal henge i stova, er på plass, men ho skal lyse først komande søndag.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.