Engel på veg

7. des.

I adventstida er vi på veg til ei høgtid, noko høgtidleg om du vil, noko anna enn det kvardagslege. Englane vil vere med slik som dei var med på markane utanfor Betlehem ein gong.

I vår heim er dei hjarteleg velkomne, og difor har vi ein engel på døra. I dag fekk han plassen sin på glasdøra. Her i huset er det berre ei glasdør. No kan eg ikkje hindre at ein og annan nisse også dukkar opp i dekorasjonane. Det er noko som heiter ubodne gjester, men sidan nissane er reine fantasiprodukt må dei gjerne syne seg fram sjølv om vi ikkje serverer dei graut.

 

Eg veit at det er mange barn som skriv brev til julenissen, men det er ingen som skriv til englane.

Denne dagen gjekk fort. Alle dagar går fort no for det er lyst berre seks timar. Halve dagen gjekk med til å fjerne sot i ovnen på stova. Det var på tide med ein aksjon, eg merkar ingen ting, men det er godt å vite at der er reint!

Kvar dag får vi oppdatering om koronasituasjonen her i landet. I dag fekk vi dystre tal frå grannane i sør. Eg har fått med meg to intervju med danskar på TV. Teksting er visst ikkje naudsynt for alle mordmenn forstår dansk.

Annonser


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *