Tidtrøyte i ei coronatid

Det starta med pakke i posten. Innhald: Eit puslespel- 1000 bitar. Det såg i overkant vanskeleg ut. Puslespelet var ei gåve frå Siri. Ein dag hadde ho brukt på dette. Kona og eg har brukt mange dagar, men no er det endeleg komplett. Det har vorte reflektert mykje over kva som kvalifiserar for å bli god til å legge puslespel. Eg har ikkje noko godt svar. Det er kanskje trening som er

Det er eit ord som seier at «alt går for arbeid». No trur eg at alle kan greie å legge eit puslespel, men det kan ta lang tid. Når ein først skal gje seg ut på å legge eit puslespel med 1000 bitar så er ikkje Ålesund sentrum eit dårleg val.

 

 

Annonser

Én kommentar til «Tidtrøyte i ei coronatid»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *