Av og på

Tenkte mest på veret. I går var det tøya, idag er det kvitt. Det er typisk for veret denne tida. Irriterande kor flinke meterologane har vorte. Meinar å hugse at i gamle dagar, dvs på femtitalet så stemte det ikkje alltid. Før var folk også meir opptekne av å studere «alnakkå» og, gamle vermerke. Dei såg i Mjølkevegen kor mykje snø som skulle kome den tilstundande vinteren. Så hadde månen også meir å seie. Når det gjeld vårteikn, så har eg venta på å høyre ugla litt ut på natta. Jau, her er visst ugle framleis på Folla. Eg kan høyre det sjølv om eg tek av meg høyreapparatet om natta!

Skal vel handle om korona i dag og. No er det mest om korleis dei taklar viruset i New York, Spania og Italia. I dag er det ei lita von om at vi nærmar oss smittetoppen her i landet, men vi må rekne med status quo når det gjeld noverande tiltak fram til påska er over.

Det har ikkje hendt så mykje her på buplassen. Jau, Skare-Ivar kom med sild i dag og, nesten ei bytte. No vert det turrsild om ca 14 dagar. Første delen av dagen gjekk med til oppstart av puslespelet. Eg skal legge resultatet ut når det er ferdig.

I kveld var det Earth Hour, og trur du ikkje kvinna i huset slo av alle lys så lenge det vara. Det var berre lys frå fjernsynet. I natt vert det å stille klokka igjen.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *