I bobla

Livet har vorte annleis. Skal vi ut der folk ferdast, må vi halde avstand. Det er unormale tilstandar i riket. Det er lite planar for framtida. Eg har i dag bestemt meg for å ta kontakt med folk som eg kjenner og som det er lenge sidan eg snakka med. I utgangspunktet ein person kvar dag. Det kan bli litt ambisiøst sidan slike samtalar har eit lag til å bli lange. Eg ser det likevel som ein god plan.

Eg har allereie starta med å ta kontakt, og eg opplevde det som positivt. Kanskje kan det kome noko godt ut av coronaperioden.

I dag var det skikkeleg dårleg ver med regn og vind.  Slike dagar er perfekte til å få gjort indreteneste. Det var min tur å lage middag, og sidan det er vaffelkakedagen, laga eg herlege vafler. Kona har fått reingjeringsvirus så eg måtte hjelpe henne litt med å vaske taket i vaskeromet. Når ho først vaskar, så skal det gjerast grundig.

Elles saknar eg ei god bok. Det kjem ikkje på tale med puslespel og slett ikkje monopol!

Annonser

Én kommentar til «I bobla»

  1. Hei Harald,

    Kjekt å sjå nye bloggar no og kanskje spesielt slik det er med corona no. Så takk for ein triveleg telefonprat på onsdag som var. Du set ut i livet det du skriv.

    God helse til dokke to på Folla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *