Tankar i tida

Alle tankane mine er i tida. Utanfor tida har eg ingen tankar, men eg har tankar om det som kan vere utanfor tida.

Vi har nett gått inn i eit nytt år og i går fylte eg år. Då var det mange som helsa meg, på sosiale media som det heiter. Eg meiner sjølv at eg er sosial, så difor inviterte eg venner i bygda til eit lag. Det vart nokre kjekke timar med mykje snakk og historier.

I desse dagar er eg åleine i huset så i dag er det ekstra tomt rundt meg sidan kona ikkje er her. Ho er i Bergensområdet og er til hjelp for sonen vår med familie som har eit barn med ein alvorleg sjukdom. Då sit eg her med tankane mine.

Er vi rimeleg klåre i hovudet – har tankane med oss, som det heiter, er det fint å ha nokon å snakke med, dele tankar med, oppleve noko saman.

Det er noko eg må bli flinkare til. Eg må våge å ta kontakt med folk, ta kontakt sjølv – ikkje vente at folk skal kome til meg.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *