Adventskalender

No er det i gang igjen! Fram til jul skal luker opnast i adventskalenderen. Oppgåver skal løysast og sendast inn, og kanskje vert det ein gevinst. Det er etterkvart utruleg mange nettstader som har adventskalender. Eg kan ikkje sitje heile dagen og løyse oppgåver, det finst andre viktige oppgåver også for ein pensjonist. Ein kalender har prioritet så får dei andre kome om eg har tid.

Då eg vaks opp, trur eg ikkje det fanst adventskalenderar. Borna ynskjer seg kalenderar som inneheld ting. Det kan visst bli ganske dyrt for foreldra. Her i huset har vi ein som kona mi har laga. Han er ganske kreativ og prydar daglegstova no i førjulstida. Han er forma som ei sirkel og rundt ytterkanten er det festa fyrstikkøskjer for kvar dag til 24. des. Vi fyller konfektbitar inn i øskjene og vert veldig overraska når vi ser kva som er inni. Det er annankvar dag for oss å opne, men det vert gjerne tull med teljinga.

Det er mest ikkje grenser for kva ein kan finne på når det gjeld utformingar og innhaldet i ein adventskalender, men det må då vere ganske viktig at ein slik kalender gjev brukarane glede og oppmuntring. Det er heller ikkje bortkasta om det har ei meining det som dukkar opp i luka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.