Sport på TV 14.11.2010

Eg har ei målsetjing om å rasjonalisere på kva eg vil sjå på TV. Filmar ser eg nesten ikkje så det vert mest nyheiter og litt underhaldning og sport. Sport kanskje inn under underhaldning. I dag var det både cupfinale og vintersport på skjermen.

Trur eg vil fornye målsetjinga om å redusere tv-titting! Eg har likevel bra samvit i dag etter ein spasertur på over ein time i bra tempo. Fanatikar vil eg ikkje vere. Det finst folk som i det heile ikkje ser på sport på TV. Det får no vere grenser. Eg synest det er viktig å vere litt orientert og få litt spenning.

Mi meining er at det no er altfor mykje sport på TV. Ein får eit inntrykk av at sport er viktigare enn alt anna. Sport har vorte mest som ein religion for mange, og sportsheltane er som gudar. heilt til dei vert tekne i doping.

Annonser

Én kommentar til «Sport på TV 14.11.2010»

  1. Hei. Dette var kjekt. Fint å lese det du skriv og måten du skriv på. No har vi ein ny blogg å følge.
    Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *